Kurumsal

2002 yılından itibaren genel aşındırıcı ürünlerin üretimini ve satışını yapmaktayız.Edinmiş olduğu bilgi ve tecrübe ile sektörde hizmet vermeye devam eden firmamız Paslanmaz çelik, Metal, Otomotiv, Ahşap ve Mermer sektörüne hizmet vermektedir.

Kaplanmış zımpara ham bezlerimiz, Uluslararası ölçekte kabul görmüş ve çeşitli yeterlilik belgelerine sahip iş ortaklarımızla ileri teknolojiye sahip ortamda üretilip STERK® ve YILDIZ ZIMPARA® markası ile ithal edilmektedir.

Ayrıca, Yıldız Zımpara;Dünya’nın en büyük zımpara yarı mamul üreticisi Tayvan’lı Tung Jinn Abrasiv’in (TJA®) Türkiye genel distribütörüdür.

Yüksek standarttaki tesislerimizde işlenerek birçok sektörde farklı alanlarda kullanılmak üzere dönüştürülen zımpara ürünlerimiz, Tescil edilen STERK® ve YILDIZ ZIMPARA® markası ile üretilerek bitmiş mamul haline getirilmektedir.

MİSYON

Müşterilerimizin memnuniyeti ve eleştirileri ışığında, uygulamalı tespit ve doğru yönlendirme anlayışı ile konusunda lider firmalar arasında haklı yerini sağlamaktadır. Firmamız benimsediği Kalite Yönetim Sistemi doğrultusunda faaliyetlerini ISO 9001:2008 Kalite Belgesi prensiplerine göre sürdürmektedir.

VİZYON

Gelişen, duyarlı rekabet ortamın da, insan kaynakları, bilgi, ekip çalışmasını ön planda tutan YILDIZ ZIMPARA® dinamizmini çözüm odaklı maksimum verimliliği amaç edinerek yoluna devam etmektedir.

KALİTE POLİTİKAMIZ

‘‘YILDIZ ZIMPARA

  • Müşteri memnuniyetini esas alarak oluşturduğu kalite yönetim sisteminin sürekliliğini sağlamayı.
  • Tüm çalışanların katılımıyla sistemi sürekli iyileştirmeyi,
  • Şirketimizde kullanılan bütün ham maddelerde analiz raporu ve sertifika olmasına hassasiyet göstermek,
  • Deneyimli teknik kadrosuyla, üstün kalitede ürün sunmayı,
  • Sektöründe yeniliklere öncü olmayı

AMAÇLAMAKTADIR’’

 
 

Online Mağaza

E-Bülten

İletişim Bilgileri

Esenşehir Mahallesi,Kürkçüler Caddesi,
Gurur Sokak, No:6 A-B
Ümraniye / İstanbul / TÜRKİYE
+90 216 471 54 92 (Tel)
+90 216 471 54 93 (Fax)
+90 533 216 62 28 (Gsm)
info@yildizzimpara.com.tr